Anunt de ultima ora din partea Primarului general al Capitalei!

[ad_1]

Primarul general al capitalei anunță: „Se fac probe de presiune pe un tronson de 800 m de conductă magistrală de termoficare modernizată pe Bd. Iancu de Hunedoara, între strada Brazilia și Pasajul Victoria.

După finalizarea probelor, conducta nouă, preizolată și dotată cu senzori de detecție a avariilor va fi dată în funcțiune și exploatare”.

Lucrările sunt executate de Compania Municipală Energetica Servicii și fac parte din Obiectivul 4 – Magistrala II-III Grozăvești, care are o lungime totală a conductelor de 11 kilometri.      

Pe toată perioada desfășurării lucrărilor, locuitorilor din zonă le este asigurată furnizarea energiei termice prin intermediul conductelor provizorii.

 În prezent, în București sunt deschise patru mari șantiere pentru modernizarea sistemului de termoficare pe o lungime de 44 km în zone precum Pantelimon, Colentina, Piața Lahovary, Bd. Iancu de Hunedoara, Calea Ferentari, Șoseaua Olteniței.

Articolul Anunt de ultima ora din partea Primarului general al Capitalei! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link