Primarul Targovistei, functie onoranta pentru Regiunea Sud Muntenia. MERITAT!

[ad_1]

„Am onoarea de a fi desemnat, de către Asociația Municipiilor din România, în calitate de reprezentant  al municipiilor din regiunea Sud Muntenia și Membru Titular în cadrul Comitetului de Monitorizare a Programului Operațional Regional Sud Muntenia 2021- 2027.

 Comitetul de Monitorizare este o structură națională cu rol decizional strategic în procesul de implementare a unui program operațional, deci cu rol esențial în activitatea de atragere a fondurilor europene, ca principal motor pentru dezvoltarea comunităților locale și care în municipiul Târgoviște reprezintă sursa de finanțare a unor investiții importante, precum: Complexul Turistic de Natație, PIDU A,B, reabilitarea, modernizarea și extinderea a zeci de unități de învâțământ, construirea parcului de lângă mall, cumpărarea autobuzelor Mercedes Benz Citaro Hybrid, construirea autogărilor, reabilitarea termică a blocurilor de locuințe, asfaltarea și reabilitarea a zeci de străzi, etc”, a scris Cristian Daniel Stan- primarul municipiului Târgoviste, pe contul sau de socializare.

Sincere FELICITĂRI și… mult spor!

Articolul Primarul Targovistei, functie onoranta pentru Regiunea Sud Muntenia. MERITAT! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link