Mediul antreprenorial își unește forțele pentru CONIL FEST, Festivalul Integrării

 -TÂRGUL PRIMĂVERII –

Au mai rămas două săptămâni până la cel mai așteptat eveniment al acestui început de primăvară – CONIL Fest, Festivalul Integrării – Mama SuperEroina mea, organizat de Asociația CONIL.

Ajuns la cea de-a XXII-a ediție, Festivalul din acest an va avea loc în zilele de 4 și 5 martie 2023, la Circul Metropolitan București, și va celebra Ziua Internațională a Mamei. Și în acest an,pe scena festivalului vor urca, plini de emoție,copii tipici și cu cerințe educaționale speciale, copii din medii sociale defavorizate, copii aparte, dar care se pot bucura de cântec, dans și voie bună.

Festivalul Integrării – CONIL Fest, este acel eveniment care demonstrează, de fiecare dată, că iubirea și zâmbetul nu au unitate de măsură. Pentru aceasta, acceptarea, empatia și afecțiunea sunt, de cele mai multe ori, cele mai prețioase daruri pe care le putem face acestor copii uimitori!

Anul acesta, evenimentul este dedicat în special mamelor acestor copii – devenite îngeri păzitori care, cu determinare incomensurabilă și iubire necondiționată, îi însoțesc zilnic în călătoria lor spre adaptare și înțelegere a mediului înconjurător.

Vă așteptăm la Circul Metropolitan, în zilele de 4 și 5 martie 2023, în ontervalul 9:00 -19:00! Încurajăm vizita în familie, tocmai pentru a putea preda copiilor societății de azi lecția empatiei și a acceptării, a blândețiii fără etichete prestabilite. Intrarea la eveniment este GRATUITĂ!

Și pentru a încuraja cât mai multe familii bucureștene – și nu numai – să treacă pragul Festivalului, Asociația CONIL a pregătit o serie de evenimente incluse, care să capteze atenția cât mai multor vizitatori.

Unul dintre punctele de atracție va fi Târgul Primăverii, care se va desfășura în cadrul foyer-ului Circului Metropolitan, și care reunește comercianți bucureșteni cu produse variate, de cea mai bună calitate, adaptate sezonului de primăvară care tocmai începe.

Dintre comercianții și antreprenorii români, prezenți la eveniment, sunt și membrele AntrepreMAME – comunitatea dedicată segmentului feminin, care susține inițiativele de dezvoltare antreprenorială ale mămicilor. Acestea vă așteaptă cu produse manufacturate și servicii de cea mai bună calitate, inspirate din iubirea față de copii și din nevoia de a-i ști în siguranță.

“Când vorbim despre mame, vorbim despre emoție. O emoție autentică, aparte, care însoțește orice acțiune a unei mame, inclusiv în dezvoltarea unui proiect antreprenorial. Femeia, devenită mamă, crește un business așa cum își crește propriul copil: cu răbdare, duioșie, dar și cu fermitate. Însă femeia antreprenor nu rămâne niciodată indiferentă la realitatea din jur, iar copiii speciali sunt o realitate actuală, stringentă, a timpurilor noastre. Tocmai de aceea, ne-am unit în jurul acestui proiect de suflet – Festivalul Conil – pentru a crește nivelul acelei voci care contribuie la conștientizarea acestei părți a realității. Comunitatea AntrepreMAME unește femei, mame, idei și susține cu toate resursele acele inițiative menite a schimba viitorul copiilor noștri în bine”, Mădălina Roman, Fondator AntrepreMAME

În cadrul Târgului Primăverii, deschis pe toată durata de desfășurare a Festivalului CONIL, veți putea găsi haine, cărți, produse cosmetice și de îngrijire, dulciuri, ateliere, cadouri personalizate și multe alte surprize, astfel încât toți cei aflați în căutarea cadoului perfect pentru femeile din viața lor, să îl poată achiziționa din cadrul acestui târg special organizat.

Mulțumim tuturor comercianților care s-au alăturat inițiativei CONIL și Festivalului Integrării – Mama SuperEroina mea:

5 To Go, Bubble Waffles, Agrostar Giurgiu, Jay Flowers, Produse Unicat Handmade By Dorina, Aliah, Ev’li Crafty Hands, Candle & Relax Boutique, Campul Cu Levantica, Mihaela Tasulea Fotograf, Urban Mom Studio, Terra Salin, Casa Cu Miere Berceni, Educational Center, Magazin Bucuria, Kovacs Alom, Ceraflower, Gabrielle, Dulciurile Copilariei, Cuddly, Stories By Ionut Panait, Hand Made Romania, Violeta Cosmetic, Usborne, Finaqua, Francesca Modern Gifting, White Lily Naturals, Traveland Romania, Nabu, 100 Remedii Naturale, Finaqua, Smartlyhand, Lavandbee, Țuți și Alesia.

Tot în cadrul Festivalului, în data de 5 martie, de la ora 10.00 AM, va avea loc spectacolul de circ “Povestea Calului”, o producție a Circului Metropolitan București, oferit de către Asociația CONIL unui număr de 1000 de copii cu dizabiliități, proveniți din medii defavorizate și din centre de plasament.

Îmbrățișează primele zile de primăvară la Circul Metropolitan și primește acest buchet minunat de zâmbete și emoție, de forță și determinare, de cântec și de dans, din partea acestor copii speciali.

Să nu uităm că afecțiunea unui copil special are nevoie de empatia și afecțiunea noastră.

Save the date! 4-5 martie, între 9-19-  Mama SuperEroina mea!

Pentru detalii ne puteți scrie la adresa de mail office@conil.ro sau puteți vizita pagina evenimentului https://fb.me/e/1WDNG0uhY.

Sponsori: Aqua Carpatica, Alka, Biofarm, TRANSAVIA, Asociația Șansa Ta, BIOFARM, Banca pentru alimente București, Fă Bine, Omfal Educațional, Sindicatul Fermierilor Patrioți, Asociația Casa Tuturor.

Parteneri media: București FM, AGERPRES , Radio Romania Actualitati, Radio 3 Net, Agenția de presă RADOR, Metropola TV, A7 TV, PR.1az.ro, Presa în blugi, Ziarul Pozitiv, Advertising4U, PRwave, E-femeia.

Contact media:

Liliana Uleia

Specialist comunicare

0766.395.799